Mijn aanbod

school-van-de-basis-blok-afbeelding-

Jij


Loop je vast in je leven? Heb je tijdens je ontwikkeling moeilijke situaties meegemaakt en daarbij niet altijd de ondersteuning gekregen die je nodig had? Dan beïnvloeden die situaties je nog in je dagelijkse leven: boosheid, verdriet, angst, schaamte. Het systemische gevoel zit opgeslagen in je lichaam. Mag jij bewust worden van jouw lichaam en vanuit zelfvertrouwen in het leven staan?
school-van-de-basis-blok-afbeelding-3

Opvoeders/gezin


Iedere fase in de ontwikkeling van je kind vraagt weer nieuwe vaardigheden van jou als ouder. Zijn er momenten waarin je hierin vast loop? Momenten waarop je je gefrustreerd voelt, erg boos wordt, je machteloos voelt, even weg wilt lopen?
Herken je de vaardigheden die je vroeger hebt ontwikkeld als kind? Zijn er nu in je rol als ouder nog nieuwe vaardigheden of inzichten te ontwikkelen die bijdragen aan het bieden van ondersteuning bij de ontwikkeling van je kinderen? Zodat het ouderschap weer beter te dragen is! Mag jij vanuit meer zelfvertrouwen en ontspanning in je gezinsleven staan?
school-van-de-basis-blok-afbeelding-2

Leraren


Zijn er bepaalde kinderen, ouders of collega’s waarbij jij je steeds handelingsverlegen voelt? Grote kans dat er in dat contact geprikt wordt in een basisbehoefte van jou die wat extra aandacht nodig heeft. Handelingsverlegen voelen kan als gevolg hebben dat je vastloopt in de ondersteuning van kinderen of in het contact met je collega’s, wat voor frustraties kan zorgen. Mag jij je meer ontspannen voelen in die moeilijkere contacten en zorg dragen voor jouw professionaliteit?

Heb je een vraag of wil je kijken wat bij jou aansluit?
Neem contact op.
Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend.